10 fets sobre Sardenya

Sardenya és una de les millors i més estimats de les destinacions de vacances illa d’Europa, amb les seves platges daurades, paisatge volcànic espectacular, el menjar deliciós i el ritme de vida relaxat. Si vostè està planejant una estada de “weekend” o de més temps en una de les nostres cases de luxe a Sardenya (pots trobar ofertes a Vueling i trobar el que et faça falta a Amazon), aquí hi ha alguns grans fets que poden agradar a saber sobre l’illa abans d’anar:
1. Una de les més antigues civilitzacions d’Europa, Sardenya compta amb més de 7000 llocs arqueològics prehistòrics encara restants que daten d’abans de l’any 1000 abans de Crist.
2. Les mesures de la costa de Sardenya més de 1.850 quilòmetres d’extensió, forma una quarta part de la longitud total de la línia de costa italiana.
3. L’illa té una esperança de vida superior a la mitjana de 81 anys, i té la major taxa de centenaris al món, amb l’existència de 22 persones de més de 100 per 100.000 habitants.
4. La famosa escena de L’espia que em va estimar on James Bond porta un Lotus Esprit fora del mar va ser filmada a Costa de Sardenya Smerald el 1977.
5. És l’única regió d’Itàlia no tenir una autopista – una gran indicació del ritme relaxat de l’illa de la vida!

Spargi Illa, Parc Nacional de La Maddalena, a prop de les nostres cases de luxe a Sardenya essencial

6. Les reserves nacionals parcs i vida silvestre ocupen el 25% de l’illa, la qual cosa demostra que l’illa està coberta per la bellesa natural de costa a costa. tres parcs nacionals de Sardenya són el Parc Nacional d’Asinara, Arcipelago vaig donar Maddalena Parc Nacional de la i el Parc Nacional de Gennargentu.
7. A la Gennargentu Ranges es troba el pic més alt de Sardenya és Punta La Marmora, que és 1834m alta.
8. Asinara, una petita illa davant la costa de Sardenya, és la llar d’una colònia de 250 rucs albins en miniatura, i roman deshabitat pels éssers humans.

Albí Asinara colònia ruc prop de les nostres cases de luxe a Sardenya essencial

9. Sardenya era conegut prèviament com Ichnusa, un nom que data d’al voltant de 1500 aC.Ichnusa és una combinació de la paraula ‘Nusa’ (que significa illa) amb ‘Hyskos’, la tribu que va envair Sardenya.
10. És la segona illa més gran de la Mediterrània després de Sicília, i és també la tercera regió més gran d’Itàlia, encara que en termes de població, ocupa només el 11è.

Si voleu saber més sobre el que es podia aconseguir fins a 7 dies a Sardenya , fer una ullada a la nostra “una setmana en sèrie!

Published by